The Journey of Pascal

Dit is de eerste aflevering van de podcast serie “The Journey of …”. Net als mijn gasten heb ik het aangedurfd om mijn verhaal te vertellen en mijn kwetsbaarheid te tonen. Waarom? Omdat we er van overtuigd zijn dat je leven positief veranderen mogelijk is; het is niet makkelijk, dat kost tijd en energie, maar wij zijn het bewijs, het kan.

Dit zijn de bijzondere belevingen van gewone mensen die hun passie volgen. Doel van deze podcast serie is om deze bijzondere ervaringen te delen, als een bron van inspiratie. Ik probeer dichtbij de bron te komen, de duisternis en het licht, de wanhoop en de liefde, het gevecht en de overwinning. Dit met het geloof dat in ieder van ons een verscholen overlevingskracht geraakt kan worden. Want dan herken je de zelfliefde… die raakt jou ook. Dat maakt ons menselijk en human.

Ga er goed voor zitten, neem een kopje koffie of thee. Een wijntje of bier kan ook, zolang je hier maar plezier beleefd. Geniet en laat weten wat je ervan vindt. Niets zeggen is ook goed, want het is al begonnen, alleen al het feit dat je dit leest en vermoedelijk naar een van de vele afleveringen zal luisteren.

Journey of the Mind

Om te songtekst van Ryso mee te lezen dien je de ondertiteling van Youtube aan te zetten door op 

te klikken.