The Journey of Lianne

Weet je nog wie je was voordat de wereld je vertelde wie je moest zijn? In deze podcast een gesprek met Lianne de Jong, transformatief coach. Met haar praktijk ‘Meraki You’ faciliteert zij mensen in de innerlijke reis naar wie je van nature bent zodat je vanuit vertrouwen en vreugde kunt leven.

Vaak weten we niet meer wie we echt zijn, waar ons hart van gaat kloppen. Overtuigingen, trauma’s en blokkades werpen een schaduw over ons potentieel. We leven niet maar overleven. Zo gold dat ook voor Lianne. Hard werken, veel feesten, toxische relaties en gezondheidsproblemen, tot het niet meer ging. In deze podcast haar verhaal van overleven naar leven. Van angst naar liefde.

Vanuit deze belichaming en ervaring is het haar missie om anderen te inspireren om bewuster te leven, te vertrouwen en elkaar te versterken.
Transformatief coachen is een diepgaande en effectieve methode waarin je naar het ontstaan van de blokkade gaat zodat deze op alle lagen geheeld kan worden en de heling duurzaam is. Hiervoor gebruikt Lianne diverse technieken waaronder EFT, innerlijk kind werk, adem- en lichaamswerk en regressie- en reïncarnatie therapie. Ook bied zij diverse programma’s en workshops aan om op fysiek, mentaal en emotioneel niveau in balans te komen en je bewustzijn te vergroten.

Wil jij je ware zelf weer ontmoeten? Leven vanuit passie en vertrouwen en vrij van negativiteit en angst stralend leven? Neem contact op met Lianne! Alle informatie vind je op haar website: www.merakiyou.com

Journey of the Mind

Om te songtekst van Ryso mee te lezen dien je de ondertiteling van Youtube aan te zetten door op 

te klikken.