The Journey of Jolanda van der Heijden

Jolanda is een inpirerende en veelzijdige energiewerker die mensen kan helen en helpen op weg naar een mindful leven. Haar motto is; alles is mogelijk in het leven. En zo heeft ze zich ontwikkeld tot een sterk onderneemster die in 10 jaar tijd mindfulnesstrainer, energetisch coach en healer is geworden. Ze geeft energetische coaching en transformerende healings aan mens en dier.

Deze podcast kan inspirerend voor je zijn als je voor jezelf wilt beginnen en laat ook zien wat er gebeurt als je je hart en je passie volgt. Het gaat over ondernemerschap, nieuwe inzichten en transformatie, met als doel kennis te vergaren, je eigen pad te kiezen en je leven in eigen hand te nemen.

Mensen inspireren, mensen verder helpen op hun levenspad, vervuld van haar levensmissie komt ze graag met jou in contact. Of dat tijdens een stilte wandeling, workshop, healing, of mindfulnesstraining is, en of dit nu voor de particulier of het bedrijfsleven is, neem gerust contact op of kijk op haar website.

Dus ben jij op zoek naar inspiratie om voor jezelf te beginnen, zoek je rust, healing, of wandel je graag in stilte, bel Jolanda voor een kennismakingsgesprek en samen bekijken jullie wat de behoefte is.

Jolanda van der Heijden,

jolandaheijden@gmail.com0622254988
https://passie4mindfulness.nl/over-mij/

 

Journey of the Mind

Om te songtekst van Ryso mee te lezen dien je de ondertiteling van Youtube aan te zetten door op 

te klikken.