The Journey of Jacqui

Het begint als Jacqui ontdekt dat ze multiple sclerose heeft, en later de ziekte van Graves. Jacqui is optimistisch en ziet zichzelf niet als slachtoffer; “ik ga deze ziektes overwinnen”. Ze begint aan een onderzoek over haar lichaam, specifieker over het menselijk afweersysteem en de darmen. Dat doet ze door wetenschappelijke onderzoeken te bundelen en te vergelijken.

Jacqui noemt zichzelf een blogger die het mysterie van het lichaam en de wetenschappelijke kennis probeert te begrijpen, te verbinden en te onthullen. Ze start te schrijven op de website “Darmrevolutie.nl” en momenteel op “Jacquischrijft.nl“.

Jacqui beweert niet het geheim te hebben gevonden om te kunnen genezen, maar ze komt steeds dichterbij. Door haar wetenschappelijke studieanalyse kan ze haar leefstijl aanpassen en verbeteren. Zodoende weet ze dat zaken zoals mediteren, bewegen en gezond eten erg belangrijke aspecten zijn voor haar lijf en geest. Ze schrijft haar ervaringen voor een breed publiek, informeert over de laatste wetenschappelijke ontwikkelingen met de gedachte dat mensen hier iets mee kunnen.

In het begin van deze podcast ligt er een verrassing voor haar, want zij staat op het punt om de grootste mysterie en wonder van het leven te beleven.

Jacquischrijft.nl

Journey of the Mind

Om te songtekst van Ryso mee te lezen dien je de ondertiteling van Youtube aan te zetten door op 

te klikken.