The Journey of Heidi

“Erkenning door de lens: Een persoonlijk verhaal van fotografische transformatie”

“Erkenning door de lens” is een podcast die het verhaal vertelt van Heidi. Een reis door het leven van haar, waarbij de nadruk ligt op de rol van erkenning in het ontketenen van verborgen talenten en passies.

In tegenstelling tot wat anderen misschien dachten, werd Heidi niet aangemoedigd of gestimuleerd om haar vaardigheden te ontwikkelen. In een omgeving waar weinig geloof werd gehecht aan haar potentieel,
groeide ze op met de overtuiging dat ze niet veel kon bereiken. Maar alles veranderde na haar veertigste.

Met een sprong in het diepe besloot ze om de opleiding fotografie te volgen. Voor het eerst voelde ze een vonk van hoop en de overtuiging dat ze haar ware passie had ontdekt. Als afstudeerproject koos ze een onverwacht onderwerp:
daklozen in Haarlem. Hoewel ze aanvankelijk niet begreep waarom ze juist dit onderwerp had gekozen, kwam de betekenis ervan later aan het licht na een inspirerend gesprek met een coach.

“Erkenning door de lens” is een emotioneel en persoonlijk verhaal dat hoop en inspiratie biedt aan luisteraars van alle achtergronden.
Het illustreert op indringende wijze hoe het pad naar zelfontdekking en succes kan worden gevonden, zelfs wanneer anderen je potentieel niet erkennen.

Journey of the Mind

Om te songtekst van Ryso mee te lezen dien je de ondertiteling van Youtube aan te zetten door op 

te klikken.