The Journey of Dewi

Dewi is een zachte, assertieve en creatieve vrouw, met veel meer facetten. Ze werkt als yogadocente, coach en energiewerker. Ze geeft onder andere reikibehandelingen en energetische massage. Haar missie is om je te leren te bewegen van je hoofd naar je hart.

Als jong meisje begon haar reis als klassiek (ballet) danseres. Dat ging gepaard met een krachtige uitstraling aan de buitenkant, en veel onzekerheden aan de binnenkant. Haar danscarrière heeft ze vlak na haar afstuderen aan de academie ingeruild voor een carrière in het bedrijfsleven. Onderweg naar de top komt ze zichzelf tegen. Paniekaanval, een burn-out en een reorganisatie dwongen haar om op de noodrem te drukken. Het was tijd om naar haar lichaam te luisteren. Of zoals een van haar docenten op een leiderschapstraining zei: “het wordt tijd dat je voor jezelf gaat dansen en niet alleen voor het publiek”. Dat heeft even geduurd, maar dat is ze gaan doen: voor zichzelf kiezen, haar passie volgen.

Dewi haar boodschap: “laat je energie stromen. Keer naar binnen en ontmoet je lichaam en je hart. En als je dat lastig vindt, ben ik er voor je, om jou de weg naar je hart te laten zien en voelen.”

Heb je interesse om met Dewi te werken, dan kun je haar bereiken via een bericht op Instagram: @dewi.in.motion of via inmotionyoga.mail[apenstaartje]gmail.com

Journey of the Mind

Om te songtekst van Ryso mee te lezen dien je de ondertiteling van Youtube aan te zetten door op 

te klikken.