Itermotus

Ik ben Pascal Csuka

Ik geloof in de ontmoeting. In echt contact met jou. In luisteren, onverdeelde aandacht en open gesprekken. Want daar ontstaat het vuur voor verandering. Ik heb het zo vaak zien gebeuren. Wat je denkt, voelt en gelooft, maar ook wat je doet, hoe je beweegt en wat je eet: Het heeft allemaal met elkaar te maken. Daarom noem ik mezelf de Mind-Coach. Ik denk niet vanuit jouw symptomen. Maar vanuit jou. De persoon die voor mij zit. Met jouw vragen en je eigen ontwikkeling.

Waarom Itermotus?

Ik ben Itermotus gestart omdat ik mensen wil begeleiden in hun ontwikkeling. Ik heb daar altijd al interesse in gehad en ben er altijd al mee bezig geweest. Zelfs toen ik nog niet werkte als coach. In 2010 gooide ik het roer om in mijn eigen leven. Ik ben zo dankbaar dat ik onderweg de juiste mensen heb ontmoet die mij op mijn reis hebben geholpen. Ik weet hoe cruciaal die hulp is geweest. En daarom wil ik jou helpen in jouw reis. Waar die je ook brengt.

Aangesloten bij:

Opleiding en achtergrond

  • Psychosociale en medische basiskennis (afgerond op 9 mei 2021)
  • Professional Coaching en Leiderschap (afgerond op 18 juni 2022)
  • Zelfstandig ondernemer sinds 1995, achtergrond in de civiele techniek als directeur, adjunct directeur, projectmanager en projectleider. Binnen deze functies ben ik heel vaak in de coachrol gestapt, omdat in deze tijd ontdekte dat als je iets wilt veranderen je begint bij de mens.

Mijn bedrijf:
Itermotus - Journey of the mind

Itermotus is jouw persoonlijke reisgids. Itermotus begeleidt je tot wie je was, bent en wil zijn. Ik ga met Itermotus voor treffende en aandachtige hulp. Daarom werk ik met de nieuwste methodes, maar niet met vastomlijnde kaders of een standaardaanpak. Of je nou kiest voor een-op-een-coaching of voor Journey of the Mind: Ik kijk naar jou en wat jij nodig hebt. En dat vraagt om maatwerk, om soms iets helemaal anders te doen. Dát maakt het verschil.

5x wat je over mij moet weten

  • Ik ben onverbeterlijk optimistisch. Echt. Ik kan het niet helpen.
  • Ik geef je inzet en aandacht zoals je niet gewend bent.
  • Ik houd van echte en oprechte ontmoetingen.
  • Opgeven is geen optie wat mij betreft.
  • Ik ben creatief en gepassioneerd.

Samenwerkingen

Ik geloof dat in ons leven alles met elkaar verbonden is. Wat je denkt, voelt en gelooft, maar ook wat je doet, hoe je beweegt en wat je eet. Zelfs de inrichting van je huis: Het heeft allemaal met elkaar te maken. En omdat ik geen expert ben in alles, werk ik bij Itermotus samen met geweldige professionals. Zo zorgen we er samen voor dat jij de beste begeleiding krijgt tijdens jouw reis.

TwinInterieurStyling

Thuis komen is thuiskomen

Innerlijke onrust kan door allerlei gebeurtenissen ontstaan en kan een emotionele impact hebben op je leven.

Daarom is een warm thuis, een plek waar je rust en balans vindt van essentieel belang. Een fijne omgeving waar je los kan komen van de hectiek van de dag, waar je jezelf kunt zijn en de innerlijke rust kan voelen. Dat is een belangrijke basis om een rustig en ontspannen leven te kunnen leiden.

Niet iedereen heeft deze connectie met zijn huis. Soms kan je huis juist onrust creëren omdat er geen fijne sfeer hangt, er ontbreekt iets, je mist iets, dat kan van alles zijn… Deze onrustige plek zorgt ervoor dat de onrust in jezelf niet omgezet kan worden naar een basis van rust en kalmte.

Mieke & Paula Treur

Interieurstyling

Match Performance

Vitaliteitsplan

LIFT OFF is een aanvullend op maat gemaakt progamma ter ondersteuning van de mentale ontwikkeling en het optimaliseren van de fysieke capaciteit van de client.

Als je een positieve verandering in je gezondheid wilt aanbrengen, is intrinsieke motivatie van groot belang. Ele thema moet ie jezelf weer pushen om je doelen te bereiken. Stap voor stap challenge jezelf, je lichaam en je geest op alle mogelijke manieren uit.

Tijdens de eerste sessie vindt het intakegesprek en de InBody scan plaats. Vervolgens wordt de sportachtergrond, levensstijl en de resultaten van de bodyscan besproken. Aan de hand hiervan zullen we samen de thema’s voor de volgende sessies vaststellen en starten wij met personal training. Na de eerste sessie PT sessie ontvangt de cliënt ook een voedingsschema om zich aan te houden tijdens dit programma. Aan het eind van het traject wordt er nog een bodyscan afgenomen en zullen de resultaten met de cliënt worden besproken.

Naam

Personal Trainer

Ontmoet jouw natuur

Sport & Bewegen

Jolanda Hogenbirk is wandelcoach. De natuur is haar kantoor. Ze is expert in het begeleiden van mensen die constant stress en onrust ervaren waardoor hun hoofd overuren maakt, ze slecht slapen en uitgeput raken. Al wandelend in de natuur leert ze je hoe je je stress kunnen wegademen, je gedachten kunt uitschakelen, zodat je rust in je hoofd krijgt, lekker kunt slapen en je weer energiek voelt. 

Jolanda Hogenbirk

wandelcoach

Verbinden in beweging

Yoga & Mindfullness

In een coachingstraject nodig ik je uit tot het ontdekken en ervaren van de beweging van je hoofd naar je hart en weer terug. Als holistisch coach begeleid ik je bij bij je (zelf)onderzoek naar datgene wat jou en je energie blokkeert. Aan het eind van ons traject heb jij je zelfbewustzijn vergroot en ben je in staat jezelf beter aan te voelen. Daardoor kun je ‘acteren’ in plaats van ‘reageren’. Dankzij inzicht, bewustzijn en andere keuzes ontstaat een voorwaartse beweging en ervaar je een nieuwe energie in je leven en in jezelf.

Dewi Lammerding

Holistisch Coach

Journey of the Mind

Om te songtekst van Ryso mee te lezen dien je de ondertiteling van Youtube aan te zetten door op 

te klikken.