Podcast

In mijn podcasts neem ik je mee op reis. Luister ze onderweg, op de bank of tijdens het sporten. Ik ga er vanuit dat ze je inspireren! 

The Journey of Koen

In deze Podcast spreek ik met Stephan, een enthousiaste coach die je inspireert om je innerlijke kracht te ontdekken en te laten groeien, net zoals hij dat heeft gedaan en nog steeds doet. Hij maakte de omslag van commercieel directeur naar high-performers coach.

The Journey of Koen

Koen zijn Journey

The Journey of Anneloes

Anneloes haar Journey

The Journey of Heidi

“Erkenning door de lens: Een persoonlijk verhaal van fotografische transformatie”

The Journey of Bernette

Vlak na de middelbare school maakt Bernette kennis met de wereld van de stemexpressie op de Academie voor Expressie door Woord en gebaar in Kampen.

The Journey of Lianne

Weet je nog wie je was voordat de wereld je vertelde wie je moest zijn? In deze podcast een gesprek met Lianne de Jong, transformatief coach. Met haar praktijk ‘Meraki You’ faciliteert zij mensen in de innerlijke reis naar wie je van nature bent zodat je vanuit vertrouwen en vreugde kunt leven.

The Journey of Jacqui

Het begint als Jacqui ontdekt dat ze multiple sclerose heeft, en later de ziekte van Graves. Jacqui is optimistisch en ziet zichzelf niet als slachtoffer; “ik ga deze ziektes overwinnen”. Ze begint aan een onderzoek over haar lichaam, specifieker over het menselijk afweersysteem en de darmen. Dat doet ze door wetenschappelijke onderzoeken te bundelen en te vergelijken.

The Journey of Jolanda van der Heijden

Jolanda is een inpirerende en veelzijdige energiewerker die mensen kan helen en helpen op weg naar een mindful leven. Haar motto is; alles is mogelijk in het leven. En zo heeft ze zich ontwikkeld tot een sterk onderneemster die in 10 jaar tijd mindfulnesstrainer, energetisch coach en healer is geworden. Ze geeft energetische coaching en transformerende healings aan mens en dier.

The Journey of Shen

Shen is in Paramaribo geboren en vertrok op zijn 12e naar Nederland. Hij landde in een besneeuwd landschap dat hem in een andere cultuur bracht, met moeilijke omstandigheden. Shen voelt zich snel thuis, alhoewel hij het gevoel heeft dat hij volwassener is dan zijn leeftijdsgenoten. En gezag en respect hebben hier een andere betekenis.

The Journey of Jolanda

Na haar studie HEAO volgt Jolanda haar droom: acteren. Na de benodigde opleidingen en wat kleine rolletjes komt ze erachter dat dit toch niet is wat ze wil. Ze ruilt haar acteerambities in voor een carrière achter de schermen. Zo is ze jaren productieleider in de stressvolle film- en tv wereld.

The Journey of Dewi

Dewi is een zachte, assertieve en creatieve vrouw, met veel meer facetten. Ze werkt als yogadocente, coach en energiewerker. Ze geeft onder andere reikibehandelingen en energetische massage. Haar missie is om je te leren te bewegen van je hoofd naar je hart.

The Journey of Pascal

Dit is de eerste aflevering van de podcast serie “The Journey of …”. Net als mijn gasten heb ik het aangedurfd om mijn verhaal te vertellen en mijn kwetsbaarheid te tonen. Waarom? Omdat we er van overtuigd zijn dat je leven positief veranderen mogelijk is; het is niet makkelijk, dat kost tijd en energie, maar wij zijn het bewijs, het kan.

Journey of the Mind

Om te songtekst van Ryso mee te lezen dien je de ondertiteling van Youtube aan te zetten door op 

te klikken.