Podcast

In mijn podcasts neem ik je mee op reis. Luister ze onderweg, op de bank of tijdens het sporten. Ik ga er vanuit dat ze je inspireren! 

The Journey of Shen

Shen is in Paramaribo geboren en vertrok op zijn 12e naar Nederland. Hij landde in een besneeuwd landschap dat hem in een andere cultuur bracht, met moeilijke omstandigheden. Shen voelt zich snel thuis, alhoewel hij het gevoel heeft dat hij volwassener is dan zijn leeftijdsgenoten. En gezag en respect hebben hier een andere betekenis.

The Journey of Jolanda

Na haar studie HEAO volgt Jolanda haar droom: acteren. Na de benodigde opleidingen en wat kleine rolletjes komt ze erachter dat dit toch niet is wat ze wil. Ze ruilt haar acteerambities in voor een carrière achter de schermen. Zo is ze jaren productieleider in de stressvolle film- en tv wereld.

The Journey of Dewi

Dewi is een zachte, assertieve en creatieve vrouw, met veel meer facetten. Ze werkt als yogadocente, coach en energiewerker. Ze geeft onder andere reikibehandelingen en energetische massage. Haar missie is om je te leren te bewegen van je hoofd naar je hart.

The Journey of Pascal

Dit is de eerste aflevering van de podcast serie “The Journey of …”. Net als mijn gasten heb ik het aangedurfd om mijn verhaal te vertellen en mijn kwetsbaarheid te tonen. Waarom? Omdat we er van overtuigd zijn dat je leven positief veranderen mogelijk is; het is niet makkelijk, dat kost tijd en energie, maar wij zijn het bewijs, het kan.

Aankondiging podcast; “Journey of the mind”

Wat is Itermotus? En waarom de podcastserie? Dit is mijn antwoord, met de uitnodiging om nieuwsgierig te zijn.

Introductie itermotus

Welkom bij Itermotus ontdek hieronder de wereld van Itermotus.

Journey of the Mind

Om te songtekst van Ryso mee te lezen dien je de ondertiteling van Youtube aan te zetten door op 

te klikken.