Inspiratiebank

Verhalen uit de praktijk, diepgaande informatie over mijn programma’s én inspiratie om op reis te gaan naar jezelf. Je vindt het allemaal hier. In de inspiratiebank.

Rubrieken

The Journey of Shen

Shen is in Paramaribo geboren en vertrok op zijn 12e naar Nederland. Hij landde in een besneeuwd landschap dat hem in een andere cultuur bracht, met moeilijke omstandigheden. Shen voelt zich snel thuis, alhoewel hij het gevoel heeft dat hij volwassener is dan zijn leeftijdsgenoten. En gezag en respect hebben hier een andere betekenis.

The Journey of Jolanda

Na haar studie HEAO volgt Jolanda haar droom: acteren. Na de benodigde opleidingen en wat kleine rolletjes komt ze erachter dat dit toch niet is wat ze wil. Ze ruilt haar acteerambities in voor een carrière achter de schermen. Zo is ze jaren productieleider in de stressvolle film- en tv wereld.

The Journey of Dewi

Dewi is een zachte, assertieve en creatieve vrouw, met veel meer facetten. Ze werkt als yogadocente, coach en energiewerker. Ze geeft onder andere reikibehandelingen en energetische massage. Haar missie is om je te leren te bewegen van je hoofd naar je hart.

The Journey of Pascal

Dit is de eerste aflevering van de podcast serie “The Journey of …”. Net als mijn gasten heb ik het aangedurfd om mijn verhaal te vertellen en mijn kwetsbaarheid te tonen. Waarom? Omdat we er van overtuigd zijn dat je leven positief veranderen mogelijk is; het is niet makkelijk, dat kost tijd en energie, maar wij zijn het bewijs, het kan.

Aankondiging podcast; “Journey of the mind”

Wat is Itermotus? En waarom de podcastserie? Dit is mijn antwoord, met de uitnodiging om nieuwsgierig te zijn.

Introductie itermotus

Welkom bij Itermotus ontdek hieronder de wereld van Itermotus.

De Darmrevolutie

Een van mijn overtuigingen is dat wij, als gewone mensen, meer kunnen dan we onszelf voor houden. Dat als we onszelf echt inzetten en onze grenzen weten te verleggen, we resultaten kunnen bereiken die we nooit hadden durven dromen. Dat wat de wetenschap nog niet kan verklaren soms binnen handbereik ligt als we er voldoende aandacht aan besteden.

Axel Flóvent, You stay by the sea | Album van de maand | November

Axel Flóvent, You stay by the sea, 12 nummers, 45 min 6 sec 2021. Betoverende ingekleurde liedjes, doordachte en tedere folk bekeken door een softe focus met fraaie details.

Syml, Sacred Spaces | Album van de maand | Oktober

Syml, album Sacred Spaces, 14 nummer, 54 min en 21 sec. In de St. Mark’s Cathedral in Seattle opgenomen en in november 2021 uitgekomen.

Siiga, Gemini Rising | Album van de maand | September

Het is bijna het einde van de zomer 2022, een warme zomer. Met de ontdekking van het album van Siiga, “Gemini Rising”, uit 2020, geniet ik van deze laatste zomerse dagen.

Neem jij werkstress mee naar huis?

Wij Nederlanders zeggen het allemaal: werkstress moet je daar laten, maar dat doen we niet. Waarom? Omdat dat niet kan, dat is onmogelijk. Je bent nooit twee verschillende personen, je bent één. Hoe gaan we dan om met werkstress? Het gevaar is om te generaliseren met een standaard aanpak of een wonder oplossing, want die bestaat niet. Iedere situatie is bijzonder en uniek. Dus, hoe hiermee om te gaan?

Journey of the Mind

Om te songtekst van Ryso mee te lezen dien je de ondertiteling van Youtube aan te zetten door op 

te klikken.