De reis

Ik ga op reis en neem mee …

Van alles natuurlijk. Maar bovenal: Jezelf. En dat is nou nét de uitdaging. Vooral als je wil groeien, patronen wil doorbreken of je leven totaal wil veranderen. Bij Itermotus help ik je te ontdekken wie je was, bent en wil worden.

"Itermotus is jouw persoonlijke gids op de grootste reis van je leven"

Itermotus - Journey of the mind

Itermotus is jouw persoonlijke reisgids. Itermotus begeleidt je tot wie je was, bent en wil zijn. Ik ga met Itermotus voor treffende en aandachtige hulp. Daarom werk ik met de nieuwste methodes, maar niet met vastomlijnde kaders of een standaardaanpak. Of je nou kiest voor een-op-een-coaching of voor Journey of the Mind: Ik kijk naar jou en wat jij nodig hebt. En dat vraagt om maatwerk, om soms iets helemaal anders te doen. Dát maakt het verschil.

Dat doe ik op twee manieren:


Een-op-een-coaching

Als je privé of zakelijk
verder wilt komen
maar niet weet hoe

Verlang jij naar groei? Loop je vast in je werk- of privéleven en heb je gewoon even hulp nodig? Schakel mij dan als Mind-Coach in tijdens een een-op-een-traject. Ontdek wat je in de weg zit, krijg zicht op je onbewust reacties en mechanismen en groei naar de persoon die je wil worden.


Journey of the Mind

Een uniek, diepgaand
en levensveranderend
programma

Meer uit jezelf en je leven halen? Moet het roer om, maar heb je geen flauw idee hoe je dat moet doen? En misschien zelfs zelfs wel helemaal niet waarom? Maak je klaar voor Journey of the Mind. Een uniek, diepgaand en levensveranderend programma dat met je meereist naar wie je was, bent en wil worden.

Journey of the Mind

Om te songtekst van Ryso mee te lezen dien je de ondertiteling van Youtube aan te zetten door op 

te klikken.